Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Chili olie af majs olie
Christian Ammentoft (Krede)
Indlg: 131

Fredericia
10/09-2011 17:56
avatar

--
Nu hvor jeg vil lave min egen olie, sger jeg lidt hjlp. Er der nogle der ved om det er nok bare at skre chilierne ud og komme i majs olien sammen med hvidlg, eller skal majs olien varmebehandles frst??

Krede
 
Svar Send privat besked
Chili olie af majs olie
Rasmus Hansen (04y-rh)
Indlg: 66

Kbh N
10/09-2011 20:21
avatar
Jeg har efter bitter erfaring mtte lre at chillierne skal trres forinden, da der ellers er stor chance for at de grer i olien..
--
For lidt plads og for f chilier - count: 20
 
Svar Send privat besked
Chili olie af majs olie
Christian Ammentoft (Krede)
Indlg: 131

Fredericia
10/09-2011 21:31
avatar

--
Det er modtaget. Tak for svaret.
 
Svar Send privat besked
Chili olie af majs olie
Henrik Olsen (justmc)
Indlg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 12:31
avatar
Krede skrev:
--
Nu hvor jeg vil lave min egen olie, sger jeg lidt hjlp. Er der nogle der ved om det er nok bare at skre chilierne ud og komme i majs olien sammen med hvidlg, eller skal majs olien varmebehandles frst??

Krede


Hej Christian.

Salsa de arbol:

40 g. arbol chile
Oliven olie elle anden vegetabilsk olie.

Tr chiles af med et fugtig klud, fjern stilke.Brug rigelig med olie, som kan bruges som chiliolie bagefter.
Varm olien over medium varme, rist chiles til mrke brune, fjern dem med en hulske, lad dem kle.
Del dem i mindre stykker, blend med lidt olie til nsket konsistens.
Resten af olien kan bruges som chileolie.
Du kan ogs bruge fiske chili skret i skiver som du steger,
sigt chili og mos dem, resten af olien kan bruges til stegning.
Mvh. Henrik.
--
justmc
 
Svar Send privat besked
Chili olie af majs olie
dannie larsen (sponcok)
Indlg: 39

give
25/09-2011 10:10
avatar
Jeg har altid lavet chiliolie selv.

jeg plejer at bruge en smagsneutral olie (Raps eller solsikke). jeg hlder ca. 3 dl. fra flasken og tilstter herefter trrede chilifr (piri piri er altid godt) flasken f lov at trkke minimum en mned.

havde en flaske som jeg brugte over 3 r - nr der var plads til ny olie hldte jeg ganske enkelt noget ny oveni. eneste grund til jeg ikke har flasken mere var at den blev ulkker at se p.

mener ikke der er noget at frygte hverken bakteriemssigt eller andet. Du kan evt. opbevare flasken i kleskabet, men hold den s vidt muligt ude af sollys.

god fornjelse


--
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 3876, heraf online: 1 stk (Chilipuma )
Seneste tilmeldte: Chilipuma
Antal Emner: 2209
Antal indlg: 18221 (i dag: 2, denne uge: 2, denne mned: 2)