Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 12:21
avatar

--
Pollo de mole negro Oaxaca:
6 hanekyllinger á 2200 g. eller 1 kalkun ca. 13 kg. 2 løg, 1 hvidløg og suppe visk.
500 g sort chile chilhuacle eller ancho
500 g rød chile chilhuacle eller guajillo
500 g chile mulato
500 g. chile pasilla
4 tortillas ristet
100 g. frø fra rød chilhuacle chiles eller guajillo
1 kilo svinefedt, smør eller olie
4 store løg, skåret i skiver
2 hele hvidløg afskallet (ca.20 fed)
4 plátano macho, skrællede i skiver (madbanan)
600 g. brød i terninger
200 g. ristede sesamfrø
200 g ristede peanuts
200 g. walnødder
300 g mandler smuttede for skin
200 g. græskar kerner
200 g. rosiner
4 kg. tomater (flådede dåse tomater kan bruges drænet)
2 kg. tomatillos (fra dåse kan bruges drænet)
2 tsk. muskatnød revet
2 kanelstænger knust
2 tsk. oregano
2 tsk. timian
2 tsk. merian
2 tsk. anis knust
1 tsk. spidskommen knust
10 nelliker knust
10 allehånde knust
200 g. rørsukker
12 grillet avocado blade (jeg havde ikke avocado blade)
500 g chokolade metate Oaxaca (eller 70/80 % mørk chokolade)
salt efter smag

Kalkun eller kyllinger skylles og renses evt. tag skindet af, delt i position stykker, sættes til at koge med rigeligt vand, når det koger skummes, tilsæt løg, hvidløg, suppevisk og salt efter smag. Kogetid ca. ½ time, tag kyllingerne, løg suppevisk op, skum fedtet som kan bruges som erstatning for noget af svinefedt/smør eller olie.
Tør chiles med en fugtig klud og rens chiles for frø. Rist chile på en tør pande, og steg dem, indtil de får farve 5-10 sek. og derefter sat i blød i varmt vand i 30 min. hæld vandet fra og sæt i blød 30 minutter i koldt vand, blend dem med bouillon, I halvdelen af smørret /fedt svits løg og hvidløg og de skivede bananer sæt til side, svits resten hver for sig, brød, sesamfrø, mandler, jordnødder, valnødder, græskarkerner, rosiner og chile frø, tortilla, blend det sammen med muskatnød, kanel, oregano, merian, timian, anis, spidskommen, nelliker, allehånde, og pres det i gennem en sigte, det tilbageblevne blendes med lidt bouillon og gentag processen. Tomaterne er kogt sammen med tomatillos med salt til skindet sprækker. Flå kun tomaterne. (så frem du bruger tomater og tomatillos fra dåse drænes de for væske) blendes til puré. Brug kun den nødvendige mængde bouillon til at blende så molen ikke bliver for tynd.
I en gryde tilsæt det resterende fedt/smør og kog det blendede og tilsæt evt. bouillon, når det koger tilsæt chokolade, sukker, og avocado blade, koges i ca. en time over svag varme under jævnlig omrøring for at forhindre stikning. Tilsæt kalkun/kylling og kog 15-30 minutter. Fjern før servering avocado blade.

Tilbehør:
Stegte bønner, hvide ris eller mexicanske ris og guacamole div. salsa.

Frijoles refritos
2 kg.peruano eller pinto bønner
4 stilke epazote (hvis tilgængelig) eller 2 tsk. tørret.(kan udelades)
2 løg i 1/4
4 fed hvidløg
2 serrano chile,(kan udelades)
salt 100 g. røget svinefedt/ smør/ madlavnings olie

Tilberedning: Skyl bønner og kontrollere for fremmed ting. Kom bønner i en stor skål eller gryde og hæld rigeligt vand i, trækker natten over. Hæld vandet fra og skyld dem, kom dem i en stor gryde med rigeligt vand. Tilføj løg i 1/4, hvidløg, (serrano chile og epazote. kan udelades)
Bring bønner i kog, og derefter reduceres varme og simre i max 2 timer. Hvis vand niveauet bliver lav, opfyldes med kogende vand ellers bliver bønnerne hårde hvis koldt vand tilsættes, 15 min før de er færdige tilsættes salt. Dette kan laves dagen før og op bevares på køl.
Dræn væsken fra bønnerne og sæt til side, kom fedt/ olie i en stegegryde når det syder, tilsæt bønner lidt efter lidt som moses indtil bønnerne har opsuget fedtet, blend de resterende bønner med væsken, hæld det forsigtig i gryden og koges igennem, tilsæt væske til den ønsket konsistens.

Mexicanske ris
2,80 dl. vegetabilsk olie
1½ kg. langkornet ris
5 hvidløg knust, salt
8 g stødt spidskommen
200 g hakkede løg
9 dl. tomatsauce
3.6 l kylling bouillon

Varm olien i en stor gryde over medium varme og tilsæt ris og løg. Lad det brune under konstant omrøring, indtil pustede og gyldne. Drys med salt og spidskommen.
Rør i tomatsauce og kylling bouillon, bring i kog. Reducer varmen til lav, dække og lad det simre i 20 minutter sluk for varmen. Rør ærter i med en gaffel dæk og lad hvile i 10 min.

Guacamole:
10 avocado,
5 finthakkede zittauerløg
10 finthakket jalapeno eller serrano chilier
10 finthakket blomme tomat (renset for frø og væske)
4 bundter finthakket frisk koriander
10 fed hvidløg
Juice fra 5 lime
tortilla chips
salt

Tilberedning:
Mos avocado til ønsket konsistens, tilsæt løg, tomater, chiles, hvidløg, koriander og lime juice, rør det sammen, smag til med salt, serveres med tortilla chips

Salsa de arbol:

40 g. arbol chile
Oliven olie elle anden vegetabilsk olie.

Tør chiles af med et fugtig klud, fjern stilke.
Varm olien over medium varme, rist chiles til mørke brune, fjern dem med en hulske, lad dem køle.
Del dem i mindre stykker, blend med lidt olie til ønsket konsistens.
Resten af olien kan bruges som chileolie.

Gul habanerõ:

3 orange habanerõ
10 Hartmans yellow gooseberry tomater
1 lille løg
2 fed hvidløg
1 gulerod
½ gul bell peber
Juice fra 1 lime
Salt

Rens chile for frø for mildere smag fjern vener.
Rens peber for frø
Rens guleroden skær i skiver
Del løg og hvidløg i mindre stykker
Blend alt til puré tilfør lidt vand hvis ønsket, smag til med salt

Ananas orange habanerõ salsa:

2 orange habanerõ
1 dåse ananas

Rist chile på en grill eller tør pande til den bliver mørk og blød lad den køle, mos den i en molcajete (morter) lidt med ananas juice dræn ananas, bland den moste chile med ananas.

Ristet pequin og tepin:

Rist chiles på en tør pande til de er mørke, pas på de ikke bliver sorte.

Tak til alle for deres store hjælp.

På grund af tidsnød blev det til hvide ris.
Mvh. Henrik.
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 12:38
avatar

Mexickansk chokolade som jeg købte i Oaxaca.Mexicansk chokolade--
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Anja Egeriis (LED-dyrker)
Indlæg: 2683

Slagelse
13/09-2011 12:51
avatar

--
Super - det må prøves en dag, det var MEGET lækkert!

Og så kan jeg se, at der lige er et par sorter mere, der skal dyrkes til næste år...

 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Kim Schulz (Chilifan)
Indlæg: 612

Aalborg SØ
13/09-2011 13:06
avatar
Det lyder vildt lækkert, men kan godt se jeg lige skal ud og have fyldt lageret op med nogle meksikanske chilier før jeg går igang med denne ret.Du har den ikke nedskaleret til en lidt mindre portion vel?


--
Kim Schulz
www.chilifan.dk
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 13:32
avatar

Hej Kim.
Når jeg laver retten med én kylling divider jeg med 6.
Opskriften er oprindelig med 3 kyllinger som jeg fik i en restaurant i Mitla i Oaxaca.
Velbekomme.--
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Anja Egeriis (LED-dyrker)
Indlæg: 2683

Slagelse
13/09-2011 13:36
avatar

--
smid den ind i et regneark, så er det let at op- og nedskalere :)
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Bjarne Højlund (barneydk)
Indlæg: 286

Rimmerhus, DK
13/09-2011 16:55
avatar

--
Det var simpelthen FOR LÆKKERT!

Henrik, vil du ikke også smide opskriften op på det du lavede til os om fredagen :)

 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 17:40
avatar

Her er fredagens aftensmad.

Albóndigas de cordero con chorizo:
Ingredienser:

Kødboller:
1/2 kg hakket lam eller ged evt. halvt af hver (alt kød kan bruges)
1/4 kg chorizo, , fin delt
1 1/2 dl. majsmel
1 dl. fløde (eller mælk)
1 stort æg, let pisket
1/2 løg hakket
2 store fed hvidløg
1 dl. langkornet hvide ris
1 tsk. salt
1 tsk. tørret oregano, knust
1/2 tsk. stødt spidskommen
Friskkværnet sort peber
2 pasilla chile
2 piquin chile

Suppe:
1 L. bouillon af lam & ged eller oksekød eller kylling, (eller en kombination) færdig lavet suppe kan bruges samt terninger.
2 guajillo chile
2 ancho chile
2 cascabel chile
3 arbol chile
5 blomme tomater eller, 1 dåse hakket
1 dåse tomat puré 70 g.
1 dåse hakkede mild grøn chili, med lidt væske
1 hakkede løg
2 tsk. tørret oregano, knust
1 / 2 tsk. stødt spidskommen
1 -2 tsk. flydende chili sauce, eller mere for HOT smag
2 dl. frosne majs kerner eller fra dåse
1 bundt hakket frisk koriander (Cilantro/koriander)
Salt og peber.

For Pynt:
frisk koriander kviste, knuste tortilla chips cotija ost (mexicansk ost) eller mozzarella i terninger.
Tilberedning:

Kødboller:
Start med at riste pasilla på en varm tør pande ca. 5 sek. på hver side eller på en grill, og fjern frøene, læg pasilla og pequin i varmt vand i 20 min.. Har du mulighed for at hakke kødet selv kan du hakke chorizo og chiles med. Bruger du færdig hakket kød, så hak chorizo og chiles fint. Rør alle ingredienserne sammen, for bedste resultat lad det hvile i køleskab i op til 4 timer, form dem på størrelse som golfbolde eller lidt mindre,

Suppe:
Guajillo, ancho, cascabel og arbol chiles ristes, frø fjernes del dem i mindre stykker og lægges i varmt vand i 20 min. Brug bouillon til at blende chiles til en fin pasta eller mos dem i en molcajete (morter) eller fint hakket. Rist tomater over en grill eller på en tør pande til skindet er løst og tag skindet af når de er kølige og hak dem.
Bland bouillonen med de blendede chiles, hakkede tomater, hakkede grønne chiles, løg, oregano, knust spidskommen og chili sauce og bring det i kog. Læg låg på, og lad det simre i 10 minutter, rør jævnlig.

Tilsæt forsigtigt kødbollerne til suppen, hvis bollerne ikke er dækket, tilsæt bouillon eller kogende vand til bollerne er dækket og lad det simre yderligere 15 minutter, indtil kødbollerne er kogt igennem. Tilsæt majs lad det koge op, smag til med salt og peber, hvis det er nødvendigt. Rør i hakkede koriander blade i lige inden servering. (Cilantro/koriander mister smagen hvis de koges med fra starten)

(farsen kan også bruges til frikadeller)

Pynt hver skål med let knust tortilla chips, cotija ost i tern eller mozzarella, (cotija er svær at erstatte) og en kvist frisk koriander. Servers straks. Med tortilla eller brød. Evt. som tilbehør, ris & stegte bønner.

Velbekomme--
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Anja Egeriis (LED-dyrker)
Indlæg: 2683

Slagelse
13/09-2011 17:42
avatar

--
MMMM - lige før man får mundvand i tastaturet....

 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Bjarne Højlund (barneydk)
Indlæg: 286

Rimmerhus, DK
13/09-2011 20:24
avatar

--
Tak Henrik!
Til alle jer der ikke smagte kan jeg kun sige een ting: SYND!!! Nøjjj det var også godt!!!
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
13/09-2011 21:09
avatar
Hej Bjarne
Når du syndes den mexicanske mad jeg kan lave her i Danmark med de muligheder af ingredienser jeg kan få her i landet så vent bare til du kommer til Mexico hvor det er Mexicanerne der laver mad for os for det er endnu bedre det er himmeriget for smagsløgene.
Endnu en gang tak for de fantastiske dage hos familien Højlund.
--
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Preben Hedegaard (preben.hp)
Indlæg: 27

Silkeborg
13/09-2011 23:10
avatar
Hej Henrik,
Det smagte fantástico lørdag aften, det bliver vist ikke helt let at opdrive de ingredienser, men så må man jo improvisere,
jeg har aldrig hørt om avocadoblade i mad, hvad smager de af??
Og iøvrigt også god Tequila & Mescal, utroligt at jeg ikke fik hovedpine, men måske var det fordi mine smertereceptorer stadig var bedøvet af chili :-)
--
Mvh
Preben Hedegaard
sået 2011: http://www.thechileman.org/growing_list.php?list=2021,1379,1454,1369,56,1133,3168,4195,
1830,76,1922,377,3120,3011,3658,1517,453
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
14/09-2011 18:10
avatar
preben.hp skrev:Hej Henrik,
Det smagte fantástico lørdag aften, det bliver vist ikke helt let at opdrive de ingredienser, men så må man jo improvisere,
jeg har aldrig hørt om avocadoblade i mad, hvad smager de af??
Og iøvrigt også god Tequila & Mescal, utroligt at jeg ikke fik hovedpine, men måske var det fordi mine smertereceptorer stadig var bedøvet af chili :-)
--
Mvh
Preben Hedegaard
sået 2011: http://www.thechileman.org/growing_list.php?list=2021,1379,1454,1369,56,1133,3168,4195,
1830,76,1922,377,3120,3011,3658,1517,453


Hej Preben.
Jeg kan ikke forklare dig hvad avocadoblade smager af, jeg har flere gange spist en ret hvor kødet ligger på avocadoblade pakket ind i stanniol og bagt i ovn eller over grill og kødet er så mørt og lækkert det er måske med til at mørne kødet, jeg vil undesøge det nærmere, har ikke tænk så meget over det jeg har bare nydt de fantastiske retter.
Manglene tømmermænd skyldes nok en god tequila og mezcal, den ene flaske var sponsoreret af Tequilaclub.dk den gav jeg, i Mexico kan jeg købe tequila med chile i og for mig høre chile og tequila/mezcal sammen det er en god drik efter en god chiliret.Link til Tequilaclub.dk
Jeg kan give dig/jer en opskrift med chilitequila opskrift den smager fantastisk.
Mvh. Henrik.
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
søren larsen (Friis )
Indlæg: 36

hørsholm
15/09-2011 19:13
avatar
justmc skrev:-- Pollo de mole negro Oaxaca: 6 hanekyllinger á 2200 g. eller 1 kalkun ca. 13 kg. 2 løg, 1 hvidløg og suppe visk. 500 g sort chile chilhuacle eller ancho 500 g rød chile chilhuacle eller guajillo 500 g chile mulato 500 g. chile pasilla 4 tortillas ristet 100 g. frø fra rød chilhuacle chiles eller guajillo 1 kilo svinefedt, smør eller olie 4 store løg, skåret i skiver 2 hele hvidløg afskallet (ca.20 fed) 4 plátano macho, skrællede i skiver (madbanan) 600 g. brød i terninger 200 g. ristede sesamfrø 200 g ristede peanuts 200 g. walnødder 300 g mandler smuttede for skin 200 g. græskar kerner 200 g. rosiner 4 kg. tomater (flådede dåse tomater kan bruges drænet) 2 kg. tomatillos (fra dåse kan bruges drænet) 2 tsk. muskatnød revet 2 kanelstænger knust 2 tsk. oregano 2 tsk. timian 2 tsk. merian 2 tsk. anis knust 1 tsk. spidskommen knust 10 nelliker knust 10 allehånde knust 200 g. rørsukker 12 grillet avocado blade (jeg havde ikke avocado blade) 500 g chokolade metate Oaxaca (eller 70/80 % mørk chokolade) salt efter smag Kalkun eller kyllinger skylles og renses evt. tag skindet af, delt i position stykker, sættes til at koge med rigeligt vand, når det koger skummes, tilsæt løg, hvidløg, suppevisk og salt efter smag. Kogetid ca. ½ time, tag kyllingerne, løg suppevisk op, skum fedtet som kan bruges som erstatning for noget af svinefedt/smør eller olie. Tør chiles med en fugtig klud og rens chiles for frø. Rist chile på en tør pande, og steg dem, indtil de får farve 5-10 sek. og derefter sat i blød i varmt vand i 30 min. hæld vandet fra og sæt i blød 30 minutter i koldt vand, blend dem med bouillon, I halvdelen af smørret /fedt svits løg og hvidløg og de skivede bananer sæt til side, svits resten hver for sig, brød, sesamfrø, mandler, jordnødder, valnødder, græskarkerner, rosiner og chile frø, tortilla, blend det sammen med muskatnød, kanel, oregano, merian, timian, anis, spidskommen, nelliker, allehånde, og pres det i gennem en sigte, det tilbageblevne blendes med lidt bouillon og gentag processen. Tomaterne er kogt sammen med tomatillos med salt til skindet sprækker. Flå kun tomaterne. (så frem du bruger tomater og tomatillos fra dåse drænes de for væske) blendes til puré. Brug kun den nødvendige mængde bouillon til at blende så molen ikke bliver for tynd. I en gryde tilsæt det resterende fedt/smør og kog det blendede og tilsæt evt. bouillon, når det koger tilsæt chokolade, sukker, og avocado blade, koges i ca. en time over svag varme under jævnlig omrøring for at forhindre stikning. Tilsæt kalkun/kylling og kog 15-30 minutter. Fjern før servering avocado blade. Tilbehør: Stegte bønner, hvide ris eller mexicanske ris og guacamole div. salsa. Frijoles refritos 2 kg.peruano eller pinto bønner 4 stilke epazote (hvis tilgængelig) eller 2 tsk. tørret.(kan udelades) 2 løg i 1/4 4 fed hvidløg 2 serrano chile,(kan udelades) salt 100 g. røget svinefedt/ smør/ madlavnings olie Tilberedning: Skyl bønner og kontrollere for fremmed ting. Kom bønner i en stor skål eller gryde og hæld rigeligt vand i, trækker natten over. Hæld vandet fra og skyld dem, kom dem i en stor gryde med rigeligt vand. Tilføj løg i 1/4, hvidløg, (serrano chile og epazote. kan udelades) Bring bønner i kog, og derefter reduceres varme og simre i max 2 timer. Hvis vand niveauet bliver lav, opfyldes med kogende vand ellers bliver bønnerne hårde hvis koldt vand tilsættes, 15 min før de er færdige tilsættes salt. Dette kan laves dagen før og op bevares på køl. Dræn væsken fra bønnerne og sæt til side, kom fedt/ olie i en stegegryde når det syder, tilsæt bønner lidt efter lidt som moses indtil bønnerne har opsuget fedtet, blend de resterende bønner med væsken, hæld det forsigtig i gryden og koges igennem, tilsæt væske til den ønsket konsistens. Mexicanske ris 2,80 dl. vegetabilsk olie 1½ kg. langkornet ris 5 hvidløg knust, salt 8 g stødt spidskommen 200 g hakkede løg 9 dl. tomatsauce 3.6 l kylling bouillon Varm olien i en stor gryde over medium varme og tilsæt ris og løg. Lad det brune under konstant omrøring, indtil pustede og gyldne. Drys med salt og spidskommen. Rør i tomatsauce og kylling bouillon, bring i kog. Reducer varmen til lav, dække og lad det simre i 20 minutter sluk for varmen. Rør ærter i med en gaffel dæk og lad hvile i 10 min. Guacamole: 10 avocado, 5 finthakkede zittauerløg 10 finthakket jalapeno eller serrano chilier 10 finthakket blomme tomat (renset for frø og væske) 4 bundter finthakket frisk koriander 10 fed hvidløg Juice fra 5 lime tortilla chips salt Tilberedning: Mos avocado til ønsket konsistens, tilsæt løg, tomater, chiles, hvidløg, koriander og lime juice, rør det sammen, smag til med salt, serveres med tortilla chips Salsa de arbol: 40 g. arbol chile Oliven olie elle anden vegetabilsk olie. Tør chiles af med et fugtig klud, fjern stilke. Varm olien over medium varme, rist chiles til mørke brune, fjern dem med en hulske, lad dem køle. Del dem i mindre stykker, blend med lidt olie til ønsket konsistens. Resten af olien kan bruges som chileolie. Gul habanerõ: 3 orange habanerõ 10 Hartmans yellow gooseberry tomater 1 lille løg 2 fed hvidløg 1 gulerod ½ gul bell peber Juice fra 1 lime Salt Rens chile for frø for mildere smag fjern vener. Rens peber for frø Rens guleroden skær i skiver Del løg og hvidløg i mindre stykker Blend alt til puré tilfør lidt vand hvis ønsket, smag til med salt Ananas orange habanerõ salsa: 2 orange habanerõ 1 dåse ananas Rist chile på en grill eller tør pande til den bliver mørk og blød lad den køle, mos den i en molcajete (morter) lidt med ananas juice dræn ananas, bland den moste chile med ananas. Ristet pequin og tepin: Rist chiles på en tør pande til de er mørke, pas på de ikke bliver sorte. Tak til alle for deres store hjælp. På grund af tidsnød blev det til hvide ris. Mvh. Henrik. justmc


--
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
søren larsen (Friis )
Indlæg: 36

hørsholm
15/09-2011 19:16
avatar

Jeg kom til at uploade opskriften igen - det var ikke meningen.

Henrik min ven - Jeg har ledt efter dig, og her er du.
Tak for mad og en lang nat, og en meget lang formiddag - og rigtigt mange tak fordi du kørte mig til stationen - Og tak fordi du introducerede mig for fantastiske teqilaer
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Brian Conradsen (BrianConradsen)
Indlæg: 145

Fredericia
22/09-2011 00:19
avatar
Jeg har lige et spørgsmål
den første opskrift, hvor mange mennesker er den ca. beregnet på?
--
Mvh Brian
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Henrik Olsen (justmc)
Indlæg: 91

Cph.og Mexico
22/09-2011 09:34
avatar

-- Opskriften er til ca. 30 personer.
Mvh. Henrik.
justmc
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Kim Schulz (Chilifan)
Indlæg: 612

Aalborg SØ
22/09-2011 09:40
avatar
Avocado blade er desværre næsten umulige at få herhjemme. Jeg har jævnligt stødt på dem i USA, hvor de også benyttes en del. De har en mild smag af anis og bruges desuden til at beskytte kødet/holde saften inde.
--
Kim Schulz
www.chilifan.dk
 
Svar Send privat besked
Menu fra chilifestival 2011.
Brian Conradsen (BrianConradsen)
Indlæg: 145

Fredericia
22/09-2011 20:43
avatar
justmc skrev:
-- Opskriften er til ca. 30 personer.
Mvh. Henrik.
justmc


takker :-)

--
Mvh Brian
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal være logget ind for at kunne skrive et svar.

Søg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 5133, heraf online: 0 stk ()
Seneste tilmeldte: AprilDrilm
Antal Emner: 2223
Antal indlæg: 18248 (i dag: 0, denne uge: 0, denne måned: 3)