Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Rocotchup
Jrgen Harreby (Harreby)
Indlg: 137

Hedehusene
14/12-2011 12:00
avatar

Stod med en flok nsten modne Rocotoer (Gul og Orange) da drivhuset skulle tmmes, som jeg ikke lige vidste hvad skulle bruges til. Planen blev at forsge at lave en tabasco-lignende sovs til at dryppe p maden. Da jeg var frdig mindede konsistensen dog mere om ketchup, s den bliver nu kaldt "Rocotchup"

Ingredienser:
l. hvidvins eddike
l. Rocooer - rensede fri for fr
8-10 fed hvidlg
1 hndfuld salt
1 hndfuld sukker
1 tsk atamon

right

Eddike, salt og sukker varmes op i en gryde, indtil allt er oplst. Herefter tilsttes rocotoer og hvidlg, og det hele koges i et kvarters tid. Herefter kan man med en madpincet eller en gaffel pille "skallerne" op af grden.

right

Det hele smides i en blender og blendes indtil man har en grdagtig konsistens (ligesom babymos). Efter massen er klet af, rres atamon i, og det hele hldes p en atamonskyllet flaske.

right

Vi har prvesmagt det i chili-klubben p arbejdet i dag, og der var generel enighed om at det var meget lkkert. Smagen starter ud med en lidt spids eddikesmag, fr den slr over i Rocotoens kraftige smag. Man kunne muligvis runde eddikesmagen lidt af ved at tilfje lidt mere sukker og/eller erstatte noget af eddiken med vand.

 
Svar Send privat besked
Rocotchup
Jes Christensen (Jes Christensen)
Indlg: 605

Lsning
14/12-2011 14:29
avatar
Lyder SQ lkkert YUMMI

--
<'))))><( Hilsen Jes Christensen )
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 3997, heraf online: 0 stk ()
Seneste tilmeldte: zidyesfsl
Antal Emner: 2214
Antal indlg: 18228 (i dag: 0, denne uge: 0, denne mned: 5)