Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
chili snaps?
Kim Villadsen (KimVilladsen)
Indlg: 8


30/06-2012 10:25
avatar

--
Kim Villadsen

nu har min svoger 3 r i streg kommet med alle mulige super gode snapse til julefrokost og andre familie komsammen. nu kunne jeg s godt tnke mig at prve det samme. men min hobby er ikke at g i skoven og samle br eller ndder :) nej det er chili. s fik jeg den "super" ide om man kan lave en chili snaps? gerne en med styrke 4-6 og mske gerne p en citron chili. men s lste jeg i en af de andre forums at man skulle passe meget p da der kunne vre noget i visse chilier "tror det var jord baktusser"?
mon alkohol i snaps kan drbe disse? tnker hvis man kan putte en orm i andre slags alkohol ja har engang set en rigtig sno i en flaske mon s det er nok til at gre den sikker? s hvis der er nogen der har prvet eller ligger inde om mere viden der kan hjlpe mig p ret spor ville det hjlpe meget.
 
Svar Send privat besked
chili snaps?
Anja Egeriis (LED-dyrker)
Indlg: 2683

Slagelse
30/06-2012 12:12
avatar

--
Mske kan du bruge noget her:

http://www.google.com/cse?lr=lang_da&q=snaps+med+chili&sa=S%F8g&hl=da&cx=partner-pub-4119471639955391%3A1419339949&ie=ISO-8859-1#gsc.tab=0&gsc.q=snaps%20med%20chili&gsc.page=1
 
Svar Send privat besked
chili snaps?
Helle Mulvad (hmulvad.dk)
Indlg: 32

Kbenhavn
30/06-2012 13:59
avatar
Der har vret en trd i forummet snik-snak om netop dette emne

Mvh
--
Helle Mulvad
 
Svar Send privat besked
chili snaps?
Jens Ohrberg (oz1gwf)
Indlg: 13


02/09-2014 17:48
avatar
Hvis Du blender Habanero og gerne lidt andre i en citron Vodka, 40%
med lidt trrede Enebr, Lynghonning og Lakridspulver,
Fr Du noget der er strkt, med en smuk eftersmag.

--
Jens Ohrberg
 
Svar Send privat besked
chili snaps?
Jens Ohrberg (oz1gwf)
Indlg: 13


03/09-2014 15:15
avatar
Spiritus
hldt i ttte henkognings glas, og sat i en gryde med 60 grader varmt vand i 5 -6 timer,
bliver LYN lagret, s det svarer til en lagring p 6 - 8 Mneder.
Nr man tager dem op, skal de kle af fr de bnes.
Alkohol har et kogepunkt p 78 grader, og fordampningen er stor ved 60 grader.
Man kan jo osse lade det lagre videre p glassene.
Denne fremgangsmde er specielt god til kryddersnapser,
jah og vel ogs for hjemmebrndere.
--- Snaps fr sin smag fra Spidskommen, som er ret aromatisk, frisk kommen er nok nsten lige s strk som Chili.
S det mest rigtige er at bruge en Vodka 40% (gerne mere...)
For Vodka er smagslst, s man laver dermed sin egen smag fra starten.
Man kan lave Vodka om til Snaps ved at lade Kommen trkke i det...

--
Jens Ohrberg
 
Svar Send privat besked
chili snaps?
Jens Ohrberg (oz1gwf)
Indlg: 13


03/09-2014 15:52
avatar
Det er forresten heller ikke ndvendigt at g i skoven efter br og urter,
Matas har vret der, og somme tider har de ogs lidt forskelligt i Tigeren, der kbte jeg trrede Enebr, vacumpakket og lakridspulver sidste uge, og begge dele var i udmrket kvalitet.
De har osse Chili pulver, men der vil jeg gerne arbejde med frugten.
Hvis man skal bruge Honning, er det lettest at bruge Lynghonning, som er flydende.
---
Varmebehandlingen kan jo godt foretages p 65 grader, og hvis man ogs fryser det en gang, s har man nok ikke ndigt at frygte bakterier. Alkoholen gr jo ogs sit.
Alkohol styrken falder jo lidt nr man blander noget andet i,
so en Vodka p 40% er jo lidt mindre nr man er frdig med den,
Til gengld er smagen blevet strre, og det er jo det sjove.
Det er Enebr der giver den gode smag i Gin.

--
Jens Ohrberg
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 4080, heraf online: 0 stk ()
Seneste tilmeldte: MashaAtoma
Antal Emner: 2214
Antal indlg: 18228 (i dag: 0, denne uge: 0, denne mned: 0)