Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Hotwing sauce fra Chilifestival2010
Kim Schulz (Chilifan)
Indlg: 612

Aalborg S
21/10-2010 21:33
avatar
Jeg kom jo til at love til chilifestivallen at jeg ville skrive mine opskrifter ind her p forummet. Der har desvrre vret frygteligt travlt, s det kunne s frst blive nu.

Hermed min hotwing sauce som samtidigt giver en lkker hotsauce som bi-produkt.

Chilifans Hotwing sauce


Ingredienser
frisk ananas eller 1 stor dse ananas i stykker.
2 dl blecider eddike
2 dl mrk muscovado sukker (eller brun farin)
1dl Heinz ketchup
(1 dl vand hvis der bruges frisk ananas)
1 stort lg
2 fed hvidlg
2 tsk rget paprika
2 habanero
2 fatalii chili (du kan brug andet efter lyst)
1 tsk hvid peber
salt

Fremgangsmde:
Hak lg groft, skr den friske ananas i tern og put det sammen med resten af ingredienserne i en blender og blend det til en helt fin lind sauce. Er den for tykflydende, s tilst ekstra vand.
Kog saucen i en gryde til den er kogt godt igennem. Den skulle gerne have en relativt rdlig farve. Saucen m ikke fordampe for meget, da den skal vre flydende nok til at kunne lbe igennem en si.
Nr saucen har kogt igennem og du har smagt den til med salt (evt. mere sukker og/eller eddike samt chili), s hldes saucen igennem en fin si (det kan godt vre der skal presses med en ske for at f det igennem). Den tynde sauce der er lbet igennem sien er hotwing saucen. Lad den koge yderligere nogle minutter og smag den s til endnu en gang (smagen er ndret da en del af sdmen er fjernet).
Resten der er tilbage i sien er faktisk en fantastisk lkker chilisauce der kan bruges til alt muligt andet.

Da der er meget sukker i hotwing saucen, s skal den ikke smres p dine wings fr end at de er frdig grillet (ellers vil sukkeret kandisere og brnde). Nr wings er gennemstegte, s kan du med fordel vende dem i rigeligt sauce i en foliebakke og s stille dem tilbage p grillen (i bakken) nogle minutter s saucen kan f lov at stte sig uden at brnde p.

--
Kim Schulz
www.chilifan.dk
 
Svar Send privat besked
Hotwing sauce fra Chilifestival2010
Tim Møller (TimMøller)
Indlg: 23


03/02-2015 20:56
avatar
Har brugt din opskrift og den er superlkker.

Fik stor ros af gutterne (fra medisterklubben "vores madklub" da jeg lavde Hot Wings til dem.

Ved ikke om det ogs var dig der havde lavet en opskrift med mango og bler den var ogs et stort hit -:)

mvh
--
Tim Mller
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 3876, heraf online: 1 stk (Chilipuma )
Seneste tilmeldte: Chilipuma
Antal Emner: 2209
Antal indlg: 18221 (i dag: 2, denne uge: 2, denne mned: 2)