Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Pescado a la diabla.
Henrik Olsen (justmc)
Indlg: 91

Cph.og Mexico
20/01-2011 05:25
avatar

--
Jeg har fet denne opskrift fra en restaurant i Mexico.

Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs)

4 rdsptte filet
2 mirasol chile 2 guajillo chile 2-5 grnne serrano chile
2 porrer
1 lg i 1/4
1 grn peber
6 fed hvidlg
Cilantro (koriander) efter smag
2 store tomater
Salt
Peber
2 dl. hvidvin
Mel
Olie
1 dl Fiske fon
1 spsk.Paprika

Start med chilierne, rist dem p en tr pande til de er mrke ikke brndt, serrano chilier m godt blive lidt brndt, rist lg, tomater, og hvidlg, til skindet p tomaterne sprkker, lg & hvidlg bliver brunt, kog det hele ca. 10 min, lad det kle, blend det hele til pure, pres det gennem en fin sigte, stil det til side.

Skr porrerne & grn peber i skiver, sauter dem, bland paprika med hvidvin & fiske fon (evt. terning) koges ind til delen, stil det til side i en skl.
Varm chili blandingen over sag varme under omrring.

Vend fiske fileterne i mel steg dem i olie eller smr til de er gylden brune, hld hvidvins blandingen over fisken og kog ind til ingen ting sluk for varmen, hld chiliblandingen over og smag til med salt & peber
Serveres med ris og salat, evt. majs tortilla eller brd.
Velbekomme.
justmc
 
Svar Send privat besked
Pescado a la diabla.
Henrik Olsen (justmc)
Indlg: 91

Cph.og Mexico
20/01-2011 05:34
avatar
justmc skrev:-- Jeg har fet denne opskrift fra en restaurant i Mexico. Pescado a la diabla. (fiske filet i HOT sovs) 4 rdsptte filet 2 mirasol chile 2 guajillo chile 2-5 grnne serrano chile 2 porrer 1 lg i 1/4 1 grn peber 6 fed hvidlg Cilantro (koriander) efter smag 2 store tomater Salt Peber 2 dl. hvidvin Mel Olie 1 dl Fiske fon 1 spsk.Paprika Start med chilierne, rist dem p en tr pande til de er mrke ikke brndt, serrano chilier m godt blive lidt brndt, rist lg, tomater, og hvidlg, til skindet p tomaterne sprkker, lg & hvidlg bliver brunt, kog det hele ca. 10 min, lad det kle, blend det hele til pure, pres det gennem en fin sigte, stil det til side. Skr porrerne & grn peber i skiver, sauter dem, bland paprika med hvidvin & fiske fon (evt. terning) koges ind til delen, stil det til side i en skl. Varm chili blandingen over sag varme under omrring. Vend fiske fileterne i mel steg dem i olie eller smr til de er gylden brune, hld hvidvins blandingen over fisken og kog ind til ingen ting sluk for varmen, hld chiliblandingen over og smag til med salt & peber Serveres med ris og salat, evt. majs tortilla eller brd. Velbekomme. justmc


-- Undskyld der skulle ogs 5 arbol chile i, ristes koges blendes
justmc
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 3876, heraf online: 1 stk (Chilipuma )
Seneste tilmeldte: Chilipuma
Antal Emner: 2209
Antal indlg: 18221 (i dag: 2, denne uge: 2, denne mned: 2)