Chili Fan

- Danske Chili Entusiaster


Chili forummet

Velkommen til chili forummet på chilifan.dk. Her diskuterer vi alt som har med chili at gøre. For at kunne skrive i forummet skal du have oprettet en bruger. Bemærk at denne bruger er ikke den samme som hvis du har oprettet en chili blog.


Log ind | Forum oversigt | Nyeste Indlæg
Red Savina
Sren Dahl (Sren Dahl)
Indlg: 2

Randers
08/05-2007 10:02
avatar

--
Red Savina. Ultra strk chili, som engang fr Buht Jolokia var verdens officelle strkeste chili. Den kan kbes p www.redsavina.com. Jeg har selv kbt en del hos denne leverandr - og jeg m sige jeg er imponeret. Den bliver leveret bde som mash og i pulver form. Jeg har kun prvet chilien i mash form. Chilien har en let eftersmag af abrikos. Den har ogs den sjove effekt, at nr man lige har spist chilien gr der lige lidt inden den for alvor tager ved - og man kan faktisk godt blive lidt overrasket over den lange reaktionstid - men s er man BESTEMT ikke i tvivl om at man har med en af verdens strkeste chilier at gre. Denne chili egner sig enormt godt til gryderetter og lasagne. 1 teske Red Savina til en 4 personers lasagne giver styrke 10+ (0-10). Dejlige oplevelse - og kan flytte grnsen for de fleste mennesker om hvad strk mad er, men er tillige en meget velsmagende og god chili som ikke overstyrer smagsoplevelsen.
 
Svar Send privat besked
Red Savina
Kim Schulz (Chilifan)
Indlg: 612

Aalborg S
08/05-2007 10:55
avatar
Det ser spndende ud. Hvordan er deres priser for levering til Danmark? Hvis du vil prve noget virkeligt strkt s skal du have fat i en omgang "private Reserve" fra http://www.thechileman.org/naga_morich.php
Det siges at vre noget af det vildeste man kan f.
--
Kim Schulz
www.chilifan.dk
 
Svar Send privat besked
Red Savina
Bjarne Hjlund (barneydk)
Indlg: 286

Rimmerhus, DK
09/05-2007 09:32
avatar

--
Hej med jer!
Jeg har bde fr og planter af rd savina - s kan i lave det selv :o)

Jeg kan ogs anbefale flg:

x antal knuste trrede rde savinaer
God olivenolie
Soltrrede tomater som snittes i meget fine strimler
frisk oregano

Blandes og hldes p en lufttt krukke som fr lov at trkke i ca 1 mned - resultatet er en "marinade" som kan bruges til grill, eller ogs blot som "sovs" p en gang ris!

Jeg bruger det meget - det er rigtig lkkert!!!
Bjarne
 
Svar Send privat besked

« Tilbage til forum oversigt.

Du skal vre logget ind for at kunne skrive et svar.

Sg i forummet:

Forum Statistik
Brugere: 4862, heraf online: 0 stk ()
Seneste tilmeldte: Jacobded
Antal Emner: 2220
Antal indlg: 18245 (i dag: 0, denne uge: 0, denne mned: 0)